Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne može se oteti dojmu

Tudor: Nemoguće da u tri europske utakmice nisu primili gol!

Unatoč silnom trudu Hajdukovaca, koji su 19 puta pucali na gol Gruzijaca, a protivnici tek dva puta na Kalinićev, Dila Gori slavila je u Splitu sa 1:0 u prvom susretu 3. pretkola Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I to istim receptom kao protiv Aalborga. Hajduk je, poput Danaca, imao inicijativu, ali bedem Dile bio je neprobojan. Hajduku su nedostajali ozlijeđeni Anđelković i Kouassi, njihov izostanak bio je preveliki hendikep.

>> Gruzijci šokirali Poljud: Hajduk izgubio, ali Tudor vjeruje u prolaz!

''Hajduk je bio zreliji od naših očekivanja, oni će imati uspjeha. Uzvrat će biti težak, nije ovom pobjedom naš posao gotov'', kazao je trener Dile Giorgi Devdariani.

Igor Tudor pretrpio je prvi ovosezonski poraz, impulzivno je vodio utakmicu, ali njegova momčad nije mogla do pogotka.

''Ovo je tek prvo poluvrijeme, oni su pobijedili, ali nisu zaslužili. Igračima sam rekao da će doživjeti puno ovakvih utakmica kada će biti bolji, a protivnik će im zabiti iz jedne prigode. Nogomet je nekada nepravedan. Dila je ozbiljna, organizirana momčad s kvalitetnim pojedincima. Ne sviđa mi se njihov način igre, taj način tjera ljude sa stadiona, ali njima se to pokazalo dobrim. Ovaj stil igre je lakši dio trenerskog posla, staviš igrače dole, imaš dva-tri dobra, nabiješ gore i to je to'', rekao je Tudor pa dodao:

''Ne mogu se oteti dojmu da je gotovo nemoguće da u tri europske utakmice nisu primili gol, a trebali su primiti pet-šest golova. Nadam se da će taj njihov momenat prestati i da će se to vratiti u uvratu. Nemamo široki kadar za rotiranje igrače, Kouassija i Anđelkovića nikada ne mijenjam, a sada ih nije bilo. Osjetio se njihov izostanak. Dila Gori nije lako stvarati prigode, u ovim situacijama kada je gužva, kada je tvrda utakmica onda moraš imati klasu više'', zaključio je Tudor. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider