Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte reakcije trenera

Tudor: Dinamo je svijet za sebe; Jurčić: Pa nije vam valjda žao što smo prvaci?

Glasnogovornik Hajduka, Ante Bilić i trener Splićana Igor Tudor uoči početka konferencije za novinare čestitali su Dinamu novi naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tudor je dodao i ovo:

''Ovo je tko zna koji po redu uzastopni Dinamov naslov, 'modri' su svijet za sebe, imaju najbolju momčad, ali to uvijek treba potvrditi i na travnjaku. Došli smo s okrnjenom momčadi, pokušali smo sve, zaprijetili smo u nekoliko navrata iz 'kontri' i prekida, čak i dohvatili izjednačenje, ali Dinamo je na kraju bio bolji i zasluženo pobijedio'', rekao je Tudor, koji je u zadnji trenutak ostao bez kapetana Maloče, pa je kapetansku vrpcu na ruci imao Portugalac Lima.

>> Luda završnica HNL-a: Dinamo srušio Hajduk, Zadar nakon drame ostao u ligi!

>> Dinamo doveo prvo pojačanje! 'Ponajbolji igrač kojeg smo dosad doveli'

''Maloča je na zagrijavanju osjetio bol u lisnom mišiću, a Lima je zaslužio biti kapetan'', rekao je Hajdukov trener.

''Bila je to lijepa utakmica za gledatelje. Bez posebnog natjecateljskog naboja, jer smo odavno stvorili veliku bodovnu prednost, ali uvijek je lijepo pobijediti Splićane. A nije bilo lako, posebno nakon što je Hajduk izjednačio, no nije sad vrijeme za analize. Dečki su sad na odmoru do 10. lipnja, cijelo su se proljeće odlično ponašali i nadam se da će se dobro odmoriti, ponajprije mentalno, kako bismo nakon kraćih priprema brzo dohvatili natjecateljsku formu'', izjavio je Jurčić.

Pitanja više nije bilo, novinari su željeli pustiti Jurčića da s upravom i igačima proslavi naslov, no ta se šutnja baš i nije dopala treneru 'modrih', pa je na odlasku kroz zube promrsio:

''Mogli ste barem postaviti neko kurtoazno pitanje! Pa nije vam valjda žao što smo prvaci...''

Ma nije nam žao, štoviše! Proslavi taj naslov, Kruno, bit će vremena za pitanja... (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider