Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posudba na jednu godinu

Dinamo potpisao prvo pojačanje! 'Ponajbolji igrač kojeg smo dosad doveli'

Taman u smiraj sezone Dinamo je dogovorio prvo pojačanje za pohod na novu Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od sljedeće sezone dres Dinama nosit će čileanski reprezentativac Junior Fernandes! Napadač brazilskih korijena potpisao je jednogodišnju posudbu, a 'modri' imaju pravo na otkup njegovog ugovora.

>> Luda završnica HNL-a: Dinamo srušio Hajduk, Zadar nakon drame ostao u ligi!

Fernandes je u Dinamo stigao iz Bayer Leverkusena koji ga je prošle sezone kupio za čak 7 milijuna eura iz Universidad de Chilea, kluba za koji je zabio čak šest golova u Copa Libertadoresu.

''Jako sam sretan što ću igrati za Dinamo. Sve smo se brzo dogovorili i jedva čekam početak sezone i pripreme. Naravno da sam čuo za Dinamo, radi se o klubu koji igra Ligu prvaka, a čuo sam i da uvjerljivo dominira u Hrvatskoj'', rekao je čileanski ofenzivac nakon potpisa ugovora.

Fernándes će se vratiti u Njemačku do kraja sezone, potom će igrati za Čile u kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo protiv Paragvaja i Bolivije, a onda se priključiti novim suigračima u Zagrebu.

''Siguran sam da se radi o ponajboljem igraču kojeg smo dosad doveli u Dinamo. Ima zaista sjajne reference i sretni smo što smo ga doveli u Zagreb'', rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider