Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijanje oko stadiona

Torcida bojkotira subotnji dvoboj Splita i Hajduka

Otkako je RNK Split izborio najviši rang hrvatskog nogometa, svaki derbi grada pod Marjanom bio je uzbudljiv i odvijao se u naelektriziranoj atmosferi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da tako bude i ovaj put, pobrinuli su se čelnici Crvenih, koji su za subotnji ogled s Bijelima odlučili postaviti astronomske cijene ulaznica - 80 kuna za sve tribine!

>> Tudor potpisao ugovor: Već od subote velika novost u igri Hajduka?

Odnosi se to i na onaj kavez na jugu, gdje su u dosadašnjim ogledima bili smješteni najžešći navijači Hajduka. Točnije, torcidaši koji su uspjeli doći do ulaznice za tu tribinu, jer i na preostale dvije 95 posto nazočnih je navijalo za Hajduk.

Nakon što je Split u utorak ispao u četvrtfinalu Kupa županije splitsko-dalmatinske te dogodine neće igrati u Hrvatskom kupu, u Parku mladeži su očito mobilizirane sve snage kako bi se izbjegla gostujuća atmosfera u supervažnoj utakmici u borbi za Europa ligu kroz prvenstvo.

Međutim, na njihov potez ekspresno je reagirala Torcida, pozvavši sve svoje članove i sve kojima je Hajduk u srcu da u subotu ne dođu u Park mladeži nego da im se pridruže u neposrednoj blizini stadiona, odakle će davati podršku voljenom klubu.

Priopćenje Kluba navijača Hajduka Torcida Split donosimo u cijelosti:

"Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da nam se u što većem broju pridruže u bojkotu nogometne utakmice Splita i Hajduka, te da NE kupe kartu za ovu utakmicu.

Ne dopustimo da neke osobe svoje frustracije, narušenu psihu, želju za novcem i komplekse manje vrijednosti liječe povećanjem cijene ulaznica za navijače Hajduka. Ne dozvolimo da našu ljubav prema Hajduku iskoriste za punjenje svojih džepova. Dužnost je svakog navijača da se bori protiv modernog nogometa, nepravde i osoba koje sumnjivo zarađenim novcem kupuju svoj autoritet i društveni položaj. Svake godine, na sve moguće načine nastoje smanjiti podršku koju Hajduk ima kad igra u Parku mladeži ne skrivajući pri tome svoju mržnju prema Hajduku. Međutim, u tome neće uspjeti.

Podrška našem Hajduku neće ni ovaj put izostati i zato Vas pozivamo da nam se pridružite u navijanju izvan stadiona. Pokažimo im da ovaj grad zna samo za jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad voli samo jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad ima samo jedne navijače, a to smo mi.

Nismo vam mi tuneli, da nas farbate više puta", stoji u priopćenju Torcide.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider