Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi SV. Duje

Tudor potpisao ugovor: Već od subote velika novost u igri Hajduka?

Igor Tudor ovog je četvrtka potpisao ugovor s Hajdukom do ljeta 2014. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni stoper i bivši hrvatski reprezentativac koji je naslijedio Mišu Krstičevića pokušat će s Bijelima izboriti Europu, bi klubu puno značilo u ovim vremenima kada zbog nerazumnog trošenja bivših čelnika konstantno pleše na rubu bankrota.

S obzirom da je predsjednik Hajduka Marin Brbić rekao kako pred mladog trenera nije stavljen nikakav rezultatski imperativ, za očekivati je da će Tudor biti trener Hajduka u idućoj sezoni čak i u slučaju najcrnjeg scenarija - ukoliko ne uspije izboriti nastup u kvalifikacijama Europa lige.

Maloča: Nisam prodan u Vitesse

Osim Tudorova potpisa, danas je na Poljudu bilo živo i zbog press konferencije kapetana Bijelih, Marija Maloče. Iako su neki nizozemski portali objavili kako je Hajduk već prodao Maloču u Vitesse, 24-godišnji stoper to je opovrgnuo:

"Iznenađuju me takve vijesti. To nije istina, ali upita ima. Ipak, mislim da bi se mene trebalo najviše pitati", jasno je poručio Maloča, koji je govorio i u novitetima u radu s novim trenerom:

"Dosta više radimo na taktici, poput Talijana. Igrao sam s njim njegovu zadnju utakmicu u Maksimiru, i još tad sam dosta učio od njega. Što se tiče ukidanja karantene, profesionalci smo i nitko ne bi smio vani lumpovati, a ukoliko se to i dogodi, treba ga kazniti."

Povratak igri s tri stopera?

Budući da je Tudor, i prije nego je preuzeo Hajduk, isticao da mu se sviđa Juventusov način igre, a onda to i potvrdio na inauguracijskoj presici, nije isključena opcija da Hajduk pod njegovim vodstvom bude igrao s trojicom u zadnjem redu (3-5-2, 3-4-1-2...), baš kao što je to bilo dok je bio pomoćnik Edoardu Reji na klupi Hajduka.

Nagovijestio je to danas i Maloča: "Uvježbavali smo sistem i sa četiri i s tri igrača, a odluka je na treneru. Kako god bude, mislim da neće biti problema, jer na Splitu je veći pritisak. Ipak mi osim prvenstva još imamo i Kup", za kraj će.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider