Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lyon na Kantridi

Rijeka kreće s tri napadača: Kek žali za jednim važnim 'igračem'

Rijeka će u 4. kolu Europske lige u četvrtak na Kantridi ugostiti Lyon, a trener Matjaž Kek najavio je kako njegova momčad ide po tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Cilj nam je jasan, a to su novi bodovi u Europi. Kakav god protivnik bio, ja vjerujem u svoje igrače. Najveći hendikep bit će nam što ćemo igrati bez jednog važnog igrača", rekao je Kek aludirajući na to da na zapadnoj tribini neće biti Armade zbog kazne Uefe.

U posljednjem prvenstvenom kolu Rijeka je izgubila na gostovanju u Parku mladeži 0:1. Kek i dalje ima problema s ozljedama, ali je najavio promjene u momčadi.

"Mijenjat ću na dvije-tri pozicije. Igrat ćemo sigurno s tri napadača, Sharbinijem, Benkom i Kvržićem, a kao ofenzivni vezni bit će Alishaphić", otkrio je Kek te se osvrnuo na Lyon.

"Imaju tešku sezonu. Ovo će im biti 20. utakmica, a njihov trener je istaknuo kako su umorni. Što bih ja onda trebao reći kad smo odigrali već 26 utakmica", zaključio je Kek.

Prva utakmica ova dva kluba prije dva tjedna završila je pobjedom Lavova 1:0, a zanimljivo je kako na Kantridi neće zaigrati strijelac jedinog gola s Gerlanda Grenier, ali ni još nekoliko standarnih igrača koje je Remy Garde odlučio poštedjeti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider