Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Poljud će 'gorjeti'

Rijeka dobila veliko pojačanje uoči derbija, odbijena Hajdukova molba!

Anas Sharbini napokon je riješio sve pravne zavrzlame s bivšim klubom iz Saudijske Arabije i konačno može biti registriran za Rijeku, obavijestio je HNS klub s Kantride...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Drago nam je što smo uspjeli brzo ishoditi dozvolu za Anasa Sharbinija. Zadovoljan sam što smo kompletirali momčad. Odobrenje je došlo u pravi trenutak kada nas čekaju veliki izazovi: Europska liga i naravno dva velika derbija, rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Sharbini će tako pravo nastupa imati već u nedjelju kad Rijeka igra veliki derbi s njegovim bivšim klubom Hajdukom.

Anas je na Kantridi karijeru započeo 2005. godine, a otišao 2009. na Poljud. Dvije sezone proveo je u Hajduku, a posljednju u Al-Ittihadu.

Treba spomenuti kako je odbijena molba 'bijelih' za odgodom nedjeljnog derbija između Hajduka i Rijeke. Većina klubova je odlučila odbiti njihov zahtjev pa će se utakmica igrati.

Kao razlog čelnici Hajduka su naveli radove na stadionu vezane za koncert Rogera Watersa koji će se održati u utorak.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider