Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kantrida u ofenzivi

Rijeka dobila novo pojačanje: Stigao bivši napadač Dinama!

Nakon Anasa Sharbinija, Rijeka je dobila novo pojačanje. Na Kantridu je stigao Josip Tadić, bivši napadač Osijeka, Bayer Leverkusena i zagrebačkog Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Tadić, nekadašnji hrvatski U-21 reprezentativac, u Rijeku stiže iz Melbournea Hearta, kluba koji nastupa u elitnoj australskoj ligi, kao slobodan igrač, što podrazumijeva da Rijeka nije morala platiti odštetu. U Melbourneu je u 22 utakmice postigao šest golova.

Iako je napunio tek 25 godina, Tadić je prije Rijeke u karijeri igrao za čak osam klubova. Kao iznimno perspektivni napadač iz Osijeka je 2005. otišao u Bayer. U Leverkusenu se nije snašao pa se ubrzo vraća u Hrvatsku, odnosno potpisuje za Dinamo. 

Na Maksimiru se zadržao do 2009. i u tom razdoblju postigao je dvadeset golova u 62 utakmice. Potom odlazi u Grenoble, zatim u Arminiju, Omoniju, Lechiju iz Gdanjska i spomenuti Melbourne.

Tadić je u Rijeku stigao preko Vukmira Vukmirice, menadžera koji je na Kantridu doveo Dinu Drpića i Ivana Bošnjaka. Tek će se vidjeti hoće li Tadić ostaviti veći trag od spomenutog dvojca?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider