Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naređenje Malešu

Ljudi koje su izabrali navijači stali na kraj upravi Hajduka

Sinoć u 19 sati održana je hitna telefonska konzultacija i telefonska sjednica svih članova Nadzornog odbora Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog sjednice bila je objava kalendara Hajduka za 2012. godinu, na kojem su prikazane igračke legende kluba u dresovima s kojih je uklonjen Hajdukov grb.

Članovi NO-a jednoglasno su donijeli sljedeće zaključke:

1. Izdan je nalog predsjedniku Uprave HNK-a Hajduk, g. Hrvoju Malešu da se obustave sve aktivnosti u pogledu daljnje distribucije i prodaje Hajdukovog kalendara za 2012. godinu.

2. Sporni kalendar ne može predstavljati Hajdukovu sportsku povijest s neprimjerenim i netočnim povijesnim podacima. Hajduk je klub prebogate sportske tradicije stogodišnjeg trajanja, u tijeku kojih nikada nije mijenjao svoje ime niti skrivao svoje simbole, stoga se tiskani kalendar ne prihvaća kao službeni kalendar HNK Hajduk.

3. Sve daljnje informacije o ovom slučaju razložit će se na redovnoj sjednici Nadzornog odbora koja će se održati u utorak, 6. prosinca u Splitu.

''Navedene odluke NO-a donesene su jednoglasno, glasovima svih devet članova NO-a'',  izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka prof. dr. sc. Josip Paladino.

Ovo je jedna od prvih većih akcija Nadzornog odbora kojeg su u većini (sedam od devet članova) izabrali navijači na izborima. Kao što su i obećali, članovi NO-a kontrolirat će poteze Uprave.

Tako su navijači, učlanjeni u Udrugu Naš Hajduk, pronašli način da indirektno pobijede ljude koji upravljaju klubom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider