Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U prodaji po 35 kuna

Novi gaf na Poljudu: Izbrisali zvijezdu sa starih dresova Hajduka!

Na novom kalendaru za iduću godinu nalaze se fotografije 11 najboljih igrača Hajduka u povijesti kluba, ali na dresovima nema grba…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da u Hajduku ne mogu bez gafova. Na Poljudu su izdali kalendar za 2012. s fotografijama jedanaest najboljih igrača u stotinu godina postojanja kluba, plus Torcida „kao 12. igrač“ na mjesecu prosincu, ali već na prvi pogled vidi se da nešto nedostaje na dresovima igrača.

Naime, nedostaje Hajdukov grb koji je izbrisan s dresova iz još ne sasvim jasnih razloga, prenosi Dalmacija News. Nije trebalo dugo pa da se Splitom pronese glas kako je to učinjeno da se ne bi vidjela zvijezda petokraka koju je Hajduk nosio u razdoblju od kraja Drugog svjetskog rata pa do 1990., kada je zvijezda skinuta na gostovanju „bijelih“ u Australiji i potom vraćen originalni grb sa „šahovnicom“.

Prisjetimo li se nedavnog skandala kada se u javnosti pojavila fotografija predsjednika Hajduka Hrvoje Maleša sa ustaškom kapom, nije teško zaključiti kojim će smjerom krenuti 'ćakula' splitskom rivom.

Inače, autor fotografije naslovnice je Miro Gabela, a dizajn potpisuju Ivan Aras i Nikola Mikulić. Hajdukovi pretplatnici kalendar će dobiti na poklon, a svi ostali moći će ga kupiti po cijeni od 35 kuna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider