Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To se ne propušta

Prava nogometna fešta u Suhopolju: 'Ovo je neponovljivo, to se rijetko događa'

Dinamo je lako preskočio svoju prvu ovogodišnju prepreku u nacionalnom Kupu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa 6:0 porazio je Suhopolje, momčad koja se danas natječe u 2. županijskoj ligi ili šestom rangu domaćeg nogometa. 'Modrima' se tako nije dogodio kiks, iako se Suhopolje i cijela Podravina nadala senzaciji.

Dinamovo gostovanje u Suhopolju bilo je od velike važnosti za mnoge. Unatoč radnom danu, kapacitet od pet tisuća sjedećih mjesta stadiona Park lako je popunjen. Iako u samom Suhopolju živi svega tri do tri i pol tisuće stanovnika.

>> Dinamo 'šesticom' prošao u osminu finala Kupa, Pamić zabio iz kornera!

"Bespredmetno je uopće pričati da to znači za nas jako puno. Rijetki su klubovi koji mogu u službenoj utakmici igrati protiv Dinama, za nas je to na ponos i čast'', rekao je predsjednik Suhopolja Mario Gotal.

Fešta zapravo nogometna?

"Apsolutno nogometna fešta prije svega u Suhopolju."

A takve se fešte ne propuštaju. Cilj je bio: što prije završiti s poslovnim obvezama i stići na vrijeme na početak utakmice.

''Čujte, ovo je neponovljivo, ovo se jako rijetko događa, tako da, volio bih da je više ovakvih utakmica", rekao je jedan od domaćih navijača.

Lijepo vrijeme i dolazak vladara domaćeg nogometa - idealno za obiteljsko druženje.

Ipak, možda najveći dan bio je za one koji su se izravno suprotstavili Modrim profesionalcima.

Kako je bilo spavati uoči ovakve utakmice?

"Ma, lako. Prvo posao, posao je sinoć bio, pa... A čujte, za ovo se...jedna utakmica je ovakva u životu, pa se za ovo radi", izjavio je Slaven Slanac.

Dugo Selo i Naftaš iz Ivanića, senzacionalna su ispadanja 'modrih' iz Kupa koja se i danas pamte.

''Bio sam na klupi u Dugom selu, nisam doprinio, ali sigurno da su to ožiljci koji ostaju kroz cijelu karijeru", izjavio je Damir Krznar.

Danas ih nije bilo. Antolić je već u 2. minuti pogodio za vodstvo Dinama. Preostalih pet pridodali su Beqiraj, Ademi, Pamić, a dvostruki strijelac bio je Duje Čop.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider