Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Turković dobio 600.000 kuna

Nepoznati donator spasio Hajduk od izbacivanja iz Europe!

Hajduk je u posljednji trenutak spasio od izbacivanja iz Uefinih natjecanja nepoznati donator uplativši 600.000 kuna duga na račun Almira Turkovića, bivšeg igrača „bijelih“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uefa je prosincu prošle godine postavila rok Hajduku do 31. ožujka da riješi svoja dugovanja kako bi mogao nastupati u europskim kupovima u sljedećoj sezoni. „Bijeli“ svu većinu svojih dugovanja isplatili, dok su preostali dio riješili sporazumima o odgodi plaćanja.

>> Krstičević uoči Zagreba: Suci su u pet utakmica učinili veliku pogrešku na našu štetu

>> Sudbina Hajduka ovisi o jednom igraču: U petak dogovor ili izbacivanje iz Europe!

Iako su u Hajduku tvrdili da je Turković pokazao veliko razumijevanje za svoj bivši klub, ipak je u „cajtnotu“ isključio mobilni telefon i nije se javljao na pozive. Čelnicima Hajduka nije preostalo ništa drugo nego da na bilo koji način pronađu traženi novac, što im je na kraju i uspjelo. Za sada se ne zna tko je posudio novac Hajduku, a ni pod kojim uvjetima.

Uefin rok istječe u nedjelju u ponoć. Hajduk bi do tada trebao poslati dokumente u Nyon kojim će dokazati kako je ispunio sve uvjete. Nakon toga čekat će se potvrda Uefe da je sve napravljeno po propisima. Kako trenutačno stvari stoje, čini se da će Hajduk ipak nastupiti sljedeće sezone u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider