Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se HNL

Krstičević uoči Zagreba: Suci su u pet utakmica učinili veliku pogrešku na našu štetu

Nakon lijepih dana s reprezentacijom, na scenu se vraća Hrvatska liga. Hajduk dočekuje Zagreb, ugodno će Ćiri Blaževiću biti u Splitu, ali Mišo Krstičević neće mu tako lako dopustiti da na Poljudu osvoji bodove spasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Vraćaju se Maglica, Oremuš i Maloča, neće biti ozlijeđenih Jozinovića i Milića. Povratak Maloče, našeg kapetana, veliki je plus za nas. Ovi drugi ozlijeđeni, poput Jonjića i Milovića, izgleda da se neće vratiti do kraja sezone'', rekao je Krstičević.

Hajdukov trener svjestan je odakle njegovoj momčadi prije opasnost.

''Bio sam u Zagrebu prije dvije godine, dosta je tu igrača koje poznam. Ćiro je pojačao obranu, ima perspektivnog vratara. Najveća opasnost nam prijeti iz sredine terena, Štrok i Šovšić mogu nam pričiniti najviše problema, dati upotrebljive lopte za Abdurahimija i Medića'', govori Krstičević.

Nakon Zagreba za Splićane kreće najvažniji dio sezone. U srijedu u prvoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske Hajduk gostuje kod Slaven Belupa.

''Do Europe kroz Kup možemo doći za četiri utakmice, u prvenstvu će to biti teže, Rijeka i Split su se pojačali, dobre su to ekipe, o kvaliteti Lokomotive neću ni govoriti'', iskren je Hajdukov trener.

Hajdukov trener ima posebnu želju, koja će mu se, pogledamo li unatrag, teško ispuniti.

''Nadam se da do kraja prvenstva više neću govoriti o suđenju, činjenica je da su suci u pet utakmica učinili velike pogreške na našu štetu'', zaključio je Krstičević. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider