Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretan i ambiciozan

Migliore potpisao za Dinamo, Sammiru nude novi ugovor!

Nakon Luisa Ibaneza, Adriana Calella i Leandra Cufrea, Dinamo je dobio novo pojačanje iz Argentine. Pablo Migliore (33) potpisao je ugovor s „modrima“ na tri godine...

Migliore će u Dinamu nositi dres s brojem 22. U posljednje je četiri godine branio u San Lorenzu, a prije toga u Atletico Huracanu, Deportivoo Madrynu, Boca Juniorsu i Racing Clubu.

>> 'Ludi Pablo': Nova zvijezda Dinama zaludit će Hrvatice!

>> Dinamo dobio novo pojačanje: Ovdje ću slušati himnu Lige prvaka!

Argentinac je stigao u Zagreb u utorak, tijekom srijede je obavio liječnički pregled, a nakon toga je na Maksimiru potpisao ugovor s Dinamom.
„Sretan sam što sam stigao u Dinamo i dat ću sve od sebe da se dokažem. Veseli me činjenica da ću možda imati priliku igrati Ligu prvaka i pojačati momčad. Ono što mogu sa sigurnošću reći je to da ću uložiti maksimum da pokažem da su me s razlogom doveli u klub“, kazao je argentinski vratar, a prenosi službena web stranica Dinama.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić ističe:
„Doveli smo vrhunskog vratara koji iza sebe unatrag nekoliko godina ima više od 150 utakmica na golu San Lorenza, a s bivšim klubom Boca Juniors osvojio je Copa Libertadores. Znamo da je on jedan od najboljih argentinskih vratara unatrag zadnjih 10 godina i vjerujemo da će Migliore opravdati naše povjerenje“, kazao je Zoran Mamić.

„Nadamo se da neće biti odlazaka. Što se tiče Sammira, nemamo za njega ponuda, ali mi ćemo mu ponuditi novi ugovor. Sammir je tu šest i pol godina i zaslužuje novi izazov“, kazao je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider