Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamjena za Kelavu

Stigao Pablo Migliore: Od zatvora do Maksimira

Pablo Migliore u srijedu bi trebao i službeno postati novi vratar Dinama.

Nakon što je postalo jasno da Ivan Kelava prelazi u Granadu, Zdravko i Zoran Mamić dogovorili su sve s vratarom koji je već duže vremena bio na meti Modrih.

>> 'Ludi Pablo': Nova zvijezda Dinama zaludit će Hrvatice!

>> Dinamo dobio novo pojačanje: Ovdje ću slušati himnu Lige prvaka!

>> Dinamo potpisao prvo pojačanje! 'Ponajbolji igrač kojeg smo dosad doveli'

Migliore, poznat po nadimku El Loco (Luđak) je u utorak u rano poslijepodne sletio na Pleso, a u srijedu ujutro trebao i službeno potpisati za Dinamo, nakon što obavi liječnički pregled. Odmah nakon toga bi se trebala održati i press konferencija, na kojoj bi Argentinca trebao predstaviti sportski direktor Zoran Mamić.

Inače, Migliore se na Dinamovom radaru našao još ove zime, nakon što su u Maksimiru odlučili kako neće s Kelavom krenuti u novi pohod na Ligu prvaka. Dinamo je, navodno, bio spreman platiti milijun eura odštete San Lorenzu, ali ih je Migliore odbio uz obrazloženje kako želi ostati u San Lorenzu i osvojiti naslov prvaka.

Migliore je vratar koji je u siječnju proslavio 31. rođendan, a tijekom cijele karijere nastupao je u rodnoj Argentini (Huracan, Boca Juniors, Racing, San Lorenzo).

Krajem ožujka Migliore je uhićen zbog sumnje da je prikrio informacije vezane za smrt 56-godišnjeg Ernesta Cirina iz 2011. godine, za koju policija sumnjiči Maximiliana Mazzara, člana navijačke skupine Boca Juniorsa. Na koncu je ipak pušten iz pritvora, a u Zagreb je sa sobom donio potvrdu o nekažnjavanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider