Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovor Jovanovića

'Mamić je toliko zaljubljen u sebe da misli da država radi zbog njega, vara se'

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović opet je najavio početak rada sportskih inspektora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Željko Jovanović u jednoj je zadarskoj osnovnoj školi promovirao 1. modul zdravstvenog odgoja. Na zahtjev okupljenih medija, ministar se očitovao o izjavi izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića.

>> Odgovor Mamiću: Državi prijavljen 'kartel' Dinama i Lokomotive!

Podsjetimo, Mamić je u još jednom monologu, ovaj put na skupštini kluba, rekao kako su se udružili najgora vlast, mafija i kriminalci kako bi dokrajčili sport u Hrvatskoj i sve što u njemu vrijedi.

"Gospodin je toliko zaljubljen u sebe da misli da sve što radi država radi zbog njega. Vara se...'', odgovorio mu je Željko Jovanović koji već godinu dana uporno prijeti isušiti, kako ju je nazvao, močvaru u sportu.

Mnogi se pitaju kada će Jovanović i suradnici napokon krenuti u akciju rješavanja sumnjivih radnji u sportu. Jovanović je zasad samo prijetio i u medijima popravljao vlastiti imidž.

Famozni sportski inspektori su izabrani, ali kad će krenuti s radom?

''Krećemo prema brojnim prijavama koje postoje. Prijave smo podijelili svim sportskim inspektorima da ih na miru prouče. Najavili smo svima da će sportska inspekcija doći, dali smo im rok da se prilagode propisima, čime pokazujemo da želimo djelovati preventivno. Sigurno će doći i u Hajduk i u Dinamo i u Rijeku, dakle obići će sve sportske udruge koje ponavljam nisu isto što i udruge ljubitelja ptica pjevica i za koje moraju postojati drugačija pravila kad je riječ o trošenju državnih novaca'', poručio je Jovanović iz Zadra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider