Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neprijatelji oko nas

Mamić poručio BBB-ima: Htjeli ste kao Torcida, ali ste se malo zaj*****!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić predstavio je poslovne rezultate maksimirskog kluba na redovitoj Skupštini kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u prošloj godini ima prihod od 178 milijuna kuna, dok su rashodi iznosili 164 milijuna. Dakle, Dinamo je godinu završio s plusom od 14 milijuna kuna. Treba dodati da u ove brojke ne ulaze transferi Domagoja Vide i Matea Kovačića koji su ostvareni početkom 2013. Mamić je u svojem stilu poručio:

>> Maminjo ponudio Šimuniću: Evo ugovora, sam upiši cifru!

>> Ibanez produžio ugovor s Dinamom: Lucho se nada pozivu Štimca!

U rezultatsko smislu prošla godina bila je jedna od najboljih u povijesti Dinama. Osvojili smo duplu krunu, što je već klasika, i igrali smo Ligu prvaka drugi puta zaredom. Uz to smo transferirali Milana Badelja u HSV. Ponudili smo mu jedan od najbolji ugovora u povijesti kluba, ali on nije htio ni da čuje za to, pa smo ga morali prodati jer mu je ugovor izlazio u ljeto 2013.“ kazao je Mamić nastavivši nizati Dinamove uspjehe i uspjehe hrvatskog nogometa u protekloj godini.

„Možemo si već čestitati i osmu titulu prvaka Hrvatske zaredom!“ uskliknuo je Maminjo, a skupštinari su uzvratili pljeskom.

Novi semafor iznad južne tribine, isti kao na San Siru!

Mamić je podsjetio na ulaganja Dinama podno južne tribine Maksimira. U dvije etaže igrači Dinama imat će na raspolaganju moderno opremljene prostorije za odmora i rehabilitaciju.
„Za tjedan dana imat ćemo i novi semafor iznad južne tribine, isti kao na San Siru“, otkrio je Mamić.

Neće srušiti tri naše svetinje: obitelj, vjeru i Dinamo!

Potom se glavni čovjek Dinama okrenuo „neprijateljima“ Dinama. Kaže da je u tijeku akcija "Spaljena zemlja".

„Nikad Dinamo nije bio tako gažen kao u današnjoj Hrvatskoj. Vlast čini sve da nas uguši. Krenuli su od HNS-a i Dinama. Izmisli su fantomsku udrugu 'Naš Hajduk' koja je od uglednih SDP-ovaca sačinila Nadzorni odbor Hajduka. Pandan tome trebao je biti 'Zajedno za Dinamo', ali tu se malo zajebali. Govore jedan član, jedan glas, a masovno učlanjuju u Dinamo oni koji imaju zabranu dolazaka na utakmice. Sve je to sprega kriminala i politike, formirali su hobotnicu kojoj su centri u Draškovićevoj i ZZD-u te nekim novinarskim redakcijama koje ispaljuju topovske kugle“, kazao je Mamić te poručio:

„Kad vidim što nam rade, pitam se kako smo uopće živi. Ali neće srušiti tri naše svetinje: obitelj, vjeru i Dinamo!"

U Dinamo nema sukoba interesa i sve je po Zakonu!

Mamić je još jednom rekao da se izmjene Zakona donose kako bi se njega i vrhušku HNS-a izbacilo iz nogometa te je zamolio uglednog zagrebačkog odvjetnika i člana Skupštine kluba, Marijana Hanžekovića, da utvrdi radi li Dinamo po sve po Zakonu i ima li sukoba interesa.

„U Dinamo nema sukoba interesa i sve je po Zakonu. Udruge ne plaćaju porez na dobit, iz jednostavnog razloga što ne mogu ni dijeliti dobit, a višak ostaje udruzi za njezine djelatnosti“, kazao je Hanžeković.

Podvrgnuti smo permanentnom mobbingu!

Mamić je dodao kako su porezni organi tražili da Dinamo plati 40 miliju kuna poreza.
„Dvaput smo oborili rješenje poreznih organa da smo dužni državi, ali su na kraju ipak odlučili da moramo nešto platiti, i to 17 milijuna kuna, od toga šest u kamatama. To sam platio na Badnjak. Nemoguće je to što nam rade, nemoguće je da se jednoj udruzi naplaćuje porez na dobit. Podvrgnuti smo permanentnom mobbingu! Dinamo plaća poreza kao svi klubovi zajedno, jer oni ništa ne plaćaju jer ništa ni nemaju“, zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider