Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretan što ostaje

Ibanez produžio ugovor s Dinamom: Lucho se nada pozivu Štimca!

Dok je Josip Šimunić primao čestitke čelnika i zaposlenika Dinama za 35. rođendan, Luis Ibanez potpisao je novi ugovor s „modrima“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U pratnji svojeg menadžera Marcela Carraceda Argentinac s hrvatskom putovnicom stavio je potpis na dvo i pol godišnji ugovor. Na taj način okončala se trakavica koja je započela pred završetak prvog dijela sezone, a nastavila se na zimskim pripremama u Turskoj i Hercegovini. Ibanezu je stari ugovor istjecao u lipnju ove godine, a kako nije bio zadovoljan ponuđenim uvjetima, nije htio produžiti ugovor, dok Dinamo nije bio zadovoljan odštetnim ponudama „prosaca“. Na kraju je ipak došlo do dogovora, Ibanez je potpisao produžetak ugovora do ljeta 2015.

„Naravno da sam jako sretan što smo se sve dogovorili i potpisali novi ugovor. Oduvijek sam govorio da mi je u Dinamu i Zagrebu odlično i jako sam sretan što ostajem. Dinamo je odličan klub, osvajamo trofeje, igramo Ligu prvaka i zaista je sve sjajno; još mi samo nedostaje reprezentacija, a nadam se da ću se kroz dobre igre u klubu približiti i popisu izbornika Štimca“, kazao je Ibanez, a prenosi Dinamova službena web stranica.Neslužbeno saznajemo kako će Ibanez prema novom ugovoru zarađivati oko 300.000 eura godišnje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider