Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije s Poljuda

Makedonci se čude 'naivnom Hajduku', Tudor našao 'krivce'

Hajdukova pobjeda od samo 2:1 protiv Turnova bila je iznenađenje za mnoge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je na praznom Poljudu pobijedio makedonsko Turnovo s 2:1. Iako su Tudorovi izabranici mladi i neiskusni, očekivalo se da će se barem malo manje mučiti s malo poznatim klubom, ako već nisu uvjerljivije slavili.

Sportski direktor Makedonaca Šefki Arifovski priznao je kako je očekivao više od splitskih bijelih, njegovog najdražeg kluba iz djetinjstva.

>> Izjave kapetana neće se svidjeti čelnicima Hajduk, ali jedan mali je sve oduševio

>> Kouassi šokirao, Maloča spasio 'bijele': Hajduk izbjegao blamažu!

''Za mene ovako neizvjesna utakmica nije iznenađenje. Očekivao sam više od Hajduka, no znao sam da je to neiskusna momčad. Iako ni mi nemamo neko iskustvo. Očekivao sam da ćemo izboriti remi 1:1. Hajduk je igrao previše naivno, s dugim pasevima, beskrajnim dodavanjima, bezopasni su bili veći dio utakmice, posebno u prvom poluvremenu'', rekao je trener makedonske momčadi i nastavio:

''U drugom poluvremenu Hajduk je pao fizički, a mi smo imali dvije šanse. Izgubili smo, no ovo je aktivan rezultat i daje nam za pravo da se nadamo prolazu. Nismo slučajno došli ovdje. Hajduk je kvalitetnija momčad od nas, no to moraju pokazati na terenu. Da nam je netko ponudio ovaj rezultat prije utakmice, to bih prihvatio, no sada žalim zbog previda iz kojeg smo primili pogodak.''

Kritički osvrt makedonskog trenera nije dirnuo šefa struke Hajduka Igora Tudora.

''Njihov trener ima pravo na svoje mišljenje. No, mi smo bili bolji. Oni su se pokazali kao ozbiljna momčad. Analizirali smo ih, no tek smo na terenu smo vidjeli njihovu pravu kvalitetu. Procjene po medijima i ljudi oko kluba da će biti 4 ili 5:0 utjecali su na moju momčad. Naravno kao i to zastrašujuće ozračje bez publike. A i travnjak na kojem se ne može igrati nogomet. U Uzvratu nas čeka velika borba'', kazao je Tudor.(VLM)

Tko vas je najviše oduševio pobjedom u Europi?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider