Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije sve baš loše

Izjave kapetana neće se svidjeti čelnicima Hajduk, ali jedan mali je sve oduševio

Hajduk je jedva pobijedio Turnovo koje su očito mnogi podcijenili.

Makedonski Horizont Turnovo umalo je kreirao senzaciju u 2. pretkolu Europske lige. Kouassijevo nepotrebno igranje rukom u 16-ercu donijelo je Makedoncima neočekivanih 1:1, no stvar je spasio 'kapetan na odlasku' Mario Maloča.

>> Makedonci se čude 'naivnom Hajduku', Tudor našao 'krivce'

>> Kouassi šokirao, Maloča spasio 'bijele': Hajduk izbjegao blamažu!

Uspio je Maloča zakucati jednu loptu pod gredu i donijeti teško izborenu pobjedu. Hajduk je na praznom Poljudu imao veliku inicijativu, ali nije bilo konkretnosti pred golom. Ova će se utakmica brzo zaboraviti, naravno ukoliko Bijeli za sedam dana u Skoplju obrane tih 2:1.

''Poklanjam ovaj pogodak Gigi Vukoviću'', ispalio je kapetan Hajduka Mario Maloča nakon utakmice.

Dao je podršku crnogorskom nogometašu koji čeka transfer, baš kao i Maloča, ali za razliku od njega, Vuković nije ni blizu sastava Igora Tudora. Trenera Hajduka živciraju medijski upitnici o neigranju Vukovića, ali i sportski direktor Jens Andersson branio je politiku u kojoj nema smisla držati igrača u momčadi koji će sigurno otići.

''Primili smo gol iz gluposti. Turnovo je pokazalo da zna igrati i bit ćemo oprezni u uzvratu'', rekao je Maloča i spomenuo najveću boljku jučerašnje utakmice.

''Travnjak je katastrofalan. Ali bolje da ništa ne govorim da se netko ne naljuti.''

Tko vas je najviše oduševio pobjedom u Europi?

Ukupno glasova:

Koncert Thompsona i Ultra Europe dvodnevni festival doslovce su uništili poljudski travnjak. A za nekoliko dana je novi koncert na kojem se očekuju tisuće ljudi, onaj Rogera Watersa.

Situacija u klubu je toliko loša da su i ovakvi koncerti financijske injekcije, no trebali bi se aktivirati dijelovi ugovora s promotorima koji govore o odšteti zbog oštećenog travnjaka.

Osim pobjede, jedna od rijetkih dobrih stvari sa sinoćnje utakmice je Dino Mikanović. Mladi bek čeka svoju priliku i napokon je dočekao izostanak Avdije Vršajevića. Bio je najbolji igrač utakmice s dvije asistencije.

''Najvažnije je da smo pobijedili. Nisam očekivao da ću ovako odigrati.''

Tragičari Hajduka bili su Kouassi i Maglica. Prvi je igrao rukom i skrivio penal, a drugi je u povratku nakon ozljede propustio ono što bi većina zabila.

''Što da kažem... gađao sam bliži kut. Nadam se da je ozljeda iza mene'', poručio je Maglica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider