Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nesuđena 'jedinica'

'Luđak' čija je parada oduševila Argentince odbio Dinamo preko Twittera!

U Dinamu su tijekom zimske stanke odlučili kako među svojim vratnicama više ne žele Ivana Kelavu, a njegovu zamjenu odlučili su potražiti u – Argentini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako barem pišu lokalni mediji, koji tvrde kako je Dinamo zagrizao za 30-godišnjeg Pabla Migliorea. Riječ je o čuvaru mreže San Lorenza, koji se nalazi na 11. mjestu od 20 momčadi, nakon prve faze argentinskog prvenstva. Migliore je nastupio u svih 19 utakmica i pritom primio 20 pogodaka.

>> Napoli ozbiljno zagrizao za mladog veznjaka Hajduka!

Vratar nadimka 'El Loco', odnosno 'Luđak', prvi ozbiljni ugovor zaradio je u Huracanu, gdje je bio od 2002. do 2005., ali nije puno branio. Svejedno, preko niželigaša Deportivo Madryjna stigao je do Boce Juniorsa. U slavnom klubu proveo je dvije godine i upisao 14 nastupa. Treću godinu proveo je na posudbi u Racingu, koji ga je želio otkupiti od Boce, no Migliore je 2009. iznenađujuće završio u San Lorenzu. Tamo ga je u početku trenirao legendarni Diego Simeone, nekoć igrač, a danas trener madridskog Atletica. Nakon godinu dana San Lorenzo je u potpunosti otkupio Migliorea, plativši Boci 800 tisuća eura. Migliore je u San Lorenzu ubrzo postao jedna od najjačih karika, a njegova parada protiv Tigrea proglašena je najboljom obranom argentinskog prvenstva u 2012. godini.

Poziv iz Zagreba najprije ga je navodno jako zaintrigirao, iako za sebe kaže da 'svake večeri spava u majici San Lorenza'. Struka ga je silno željela zadržati, dok je klupskim čelnicima zamirisalo milijun eura koji su se spominjali kao odšteta koju će platiti Dinamo. Ipak, cijelu priču prekinuo je sam Migliore, i to preko svog Twitter profila:

„Počašćen sam ponudom, ali moja želja je ostati u San Lorenzu i osvojiti naslov prvaka“, napisao je Migliore.

Dinamo će tako novu 'jedinicu' morati potražiti negdje drugdje...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider