Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spašava klub?

Radošević seli u Serie A: Parma nudi više, ali zov Napolija je jači?

Prema pisanju talijanskih medija, Napoli je ozbiljno zagrizao za mladog Hajdukovog veznjaka Josipa Radoševića, ali umiješala se i Parma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Službena ponuda nije stigla na Poljud, no zastupnici kluba s juga Italije navodno su kontaktirali čelnike Hajduka i raspitivali se za momka koji je protiv Belgije s 18 godina upisao debi za hrvatsku reprezentaciju.

>> Luđak' čija je parada oduševila Argentince odbio Dinamo preko Twittera!

Špekulira se kako su Talijani spremni ponuditi 2.5 milijuna eura. Zanimljivo, Hajduk je navodno već odbio ponudu iz Španjolske vrijednu 3.5 milijuna eura, a interes za Radoševićem pokazivali su čak i Udinese, te navodno madridski Real.

U Splitu su vjerovali da bi za njega mogli dobiti i 5 milijuna eura, no sada su se našli u nezavidnoj situaciji. Naime, opće je poznato da Hajduk ima velikih financijskih problema, pa se svim silama trudi do 31. ožujka pokriti dugovanja u iznosu od oko 20-ak milijuna kuna, kako bi izbjegao kaznu UEFA-e zbog nepoštivanja financijskog fair playa.

Talijanski mediji pišu i o zanimanju Parme koja bi dala i 3 milijuna eura za Radoševića. I to dva milijuna odmah, a još jedan kada igrač Hajduka odradi 10 nastupa.

Ti novci sigurno bi spasili klub, pitanje je samo koliko su pisanja tamošnjih medija u ovom slučaju ozbiljna te gdje bi radije igrao Josip Radošević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider