Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće kalkulirati

Krstičević: Hajduk protiv Slavena igra utakmicu generacije!

Hajduk u nedjelju gostuje u Zaprešiću, a potom u srijedu putuje u Koprivnicu na megdan Slaven Belupu u prvoj utakmici polufinala hrvatskog Kupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Hajduka Mišo Krstičević ima problema sa sastavljanjem momčadi. Krstičević ne može računati na tri važna igrača Maglicu, Maloču i Vukovića pa je morao posegnuti za juniorima kako bi popunio mjesta u momčadi.

>> Dinamo pobijedio Zagreb, Jurčić 'kaznio' Halilovića zbog soliranja

>> Ćiro zapanjen Sammirom: Poigravao se s nama kako je htio!

Na posljednjim treninzima radili su Pašalić, Džoni i Bašić, koji će najvjerojatnije krenuti na četverodnevnu turneju po sjeverozapadu Hrvatske. Zanimljivo, „pojačanja“ iz Brazila ostaju u Splitu. Očito je da Krstičević na njih više ne računa.

„Iako bi nam svima bilo veće zadovoljstvo da osvojimo Kup, ipak nećemo kalkulirati u Zaprešiću. Protiv Intera će sigurno igrati najbolji mogući sastav“, poručuje Krstičević u najavi utakmice.

„Utakmica u Koprivnici je utakmica ove generacije, prilika da u revanšu u Splitu izborimo finale“, kaže Krstičević te dodaje kako nije bio sretan s odgodom utakmice zbog vremenskih neprilika, a koja se trebala igrati prošle srijede.

„To nas je poremetilo, u dva tjedna imat ćemo pet utakmica u ritmu srijeda – nedjelja“, kaže Krstičević koji će nazočiti subotnjoj utakmici Slavena i Splita u Koprivnici. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider