Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moratti: On je nešto posebno!

'Kova' u društvu Suareza, Matthäusa, Baggija, Bergkampa i Ronalda!

Mateo Kovačić, 18-godišnji hrvatski nogometaš i donedavni član zagrebačkog Dinama, obavio je i posljednju stavku, liječničke preglede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije bilo problema na liječničkim testovima u poliklinici San Matteo, a nakon toga je hrvatski nogometaš za Inter Channel izjavio: „Sve ovo stvarno ne mogu objasniti. Dolazak u Inter je poput ostvarenja sna. Mogu samo reći da je osjećaj nevjerojatan i da ću učiniti sve kako bi potvrdio ispravnost ovog transfera i da ću napraviti sve da navijači Intera budu sretni.“

>> Dinamo stvara mega momčad - prodajom najboljih igrača!

>> Kovačić u Interu: Mediji ga hvale, navijači sumnjičavi!

Kovačić je dobio dres s brojem deset koji je prije njega u Interu nosio Wesley Sneijder. I to nešto govori, jer desetke u svim klubovima nose posebni igrači. Desetku su u Interu nekoć nosile takve veličine kao što su Luis Suarez, Evaristo Beccalossi, Lothar Matthäus, Roberto Baggio, Denis Bergkamp ili jedno vrijeme Ronaldo.

Moratti: Kovačić je nešto posebno

Predsjednik Intera Massimo Moratti izrazio je zadovoljstvo pojačanjima koje je klub doveo u završnici zimskog prijelaznog roka. Posebice je zadovoljan sada već bivšim draguljem zagrebačkog Dinama.

Mladi veznjak je u petak došao iz zagrebačkog Dinama i potpisao 4.5-godišnji ugovor s "nerazzurrima". Osim njega, "crno-plavi" dio Milana su pojačali i Zdravko Kuzmanović iz Stuttgarta, te Ezequiel Schelotto iz Atalante.
„Iznimno sam zadovoljan poslom koji smo obavili u siječanjskom prijelaznom roku“, naglasio je Moratti za talijanski Sky Sport, a potom se posebno osvrnuo na mladog hrvatskog reprezentativca.

„Kovačić je nešto posebno. On je definitivno dobra kupovina. Iznimno se radujem što ću ga vidjeti na terenu“, dodao je prvi čovjek Intera. (I.M./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider