Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prošao liječnički pregled

Kovačić u Interu: Mediji ga hvale, navijači sumnjičavi!

O transferu Kovačića u Inter izvjestili su svi talijanski, ali i svjetski mediji - L'Equipe, BBC sport, Marca, AS...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski mediji javljaju kako je Kovačić prošao liječnički pregled u Milanu i da će uskoro biti službeno predstavljen kao novo pojačanje Intera.

"Ostvario mi se san. Sve ću napraviti da razveselim navijače Intera", izjavio je Kovačić nakon što je prošao liječnički pregled.

Najviše ga hvali Gazzetta, koja piše da je Kovačić dijete po godinama, ali puno stariji po nogometnim vještinama. Pišu da je kapacitet igrača koji bi mogao ispisati povijest Intera.

"Massimo Moratti je glavni igrač u zimskom prijelaznom roku. Doveo je Matea Kovačića za 11 milijuna eura i četiri milijuna bonusa, iako su ga željeli gradski rivali Manchester United i City", dodaje Gazzetta.

>> Mamić prodao Kovačića pa ispalio: Plačemo i krvarimo zbog Matea!

>> Kovačić odletio za Milano: 'U šoku sam...'

Autor teksta je dodao da je investicija od 15 milijuna eura za Kovačića možda ipak prevelika.

"Iako ga uspoređuju s Lukom Modrićem, ovo je velika investicija za nogometaša od 18 godina. Ipak, iako je tako mlad ima već četiri nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske i iskustvo igranja u Ligi prvaka."

I Corriere smatra da je Kovačić preskup za svoje godine.

"Dinamov dragulj je sličan Modriću i čini se da je najbolji izbor nakon što Inter nije uspio dovesti Paulinha. Interu nedostaje kvalitetan veznjak, kreator."

Zanimljivo, u anketi Gazzette 58% ispitanika smatra da pojačanja Kovačić, Kuzmanović i Schelotto nisu dovoljna da bi Inter osvojio naslov. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider