Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

Mamić prodao Kovačića pa ispalio: Plačemo i krvarimo zbog Matea!

Sinoć je vijest o prodaji Kovačića Interu zasjenila i najveću utakmicu na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su ostali šokirani kad je sinoć objavljeno kako je Dinamo za 11 milijuna eura (plus bonusi) prodao svog dragulja milanskom Interu. Ne sumnjamo kako je Mateu to transfer snova, no dojma smo kako je se za godinu-dvije moglo dobiti puno više novca za jednog najvećih hrvatskih talenata uopće.

>> Kovačić odletio za Milano: 'U šoku sam...'

>> Bomba iz Maksimira: Kovačić prodan Interu za 11 milijuna eura!

Nije čak stvar ni u novcu već u činjenici što je Kovačić prodan za iznos koji je Dinamo dobio ulaskom u Ligu prvaka, a Dinamu nije dao ni približno koliko su navijači očekivali. Ne zato što nije znao već zato što se u seniorskoj momčadi nije zadržao ni godinu dana. Debitirao je u studenom 2011. i odmah zabio gol, no nažalost neće postati ono što su svi očekivali – vođa jakog Dinama.

Je li Mateo Kovačić morao biti prodan? Ne krivimo dečka što je htio otići u veliki Inter i napustiti klub koji igra na praznom stadionu, ali je li to uistinu nemoralna ponuda?

''Mi u klubu plačemo i krvarimo. Vjerujte da je tako. N je bilo lako prodati Kovačića, ali stigne jednom takav dan kad se pojavi nemoralna ponuda'', rekao je Zdravko Mamić za Sportske novosti.

On kaže kako je u šoku, a stvar je opisao ovako. ''To vam je kao kad vam se roditelji razbole, znate da će prije ili kasnije umrijeti, ali kad se to dogodi, vi ste u šoku.''

Teško će ova objašnjenja zadovoljiti Dinamove navijače. Dinamo novca ima, prodanje Badelj za 4 milijuna eura, Vida za 5 milijuna, a Mamić je najavio kako neće biti velikih kupovina unatoč relativno dobroj financijskoj krvnoj slici.

Sada će u prvi plan iskočiti još mlađi Alen Halilović. Nadamo se kako će se on ipak zadržati malo duže od Matea Kovačića koji bi u Interu trebao zamijeniti Wesleyja Sneijdera. U prilagodbi će mu pomoći bivši igrač Hajduka Marko Livaja, a Inter će se još više pratiti u Hrvatskoj. Sretno Mateo...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider