Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gradska snimka

Tko želi nauditi BBB-ima? Na internetu osvanula snimka lažne tučnjave

Bad Blue Boysi bili su u Tiraspolu, ali ne i na stadionu Šerifa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uzvratni dvoboj trećeg pretkola Lige prvaka BBB su popratili izvan stadiona na koji nisu pušteni. Njih 40-ak stiglo je u Moldaviju, ali sa sobom nisu imali vaučere koje su trebali preuzeti u Dinamu, kako bi ih onda u Tiraspolu zamijenili za ulaznice.

>> Dinamo protutnjao Moldavijom: Sheriffu zabili svi napadači!

>> Maminjo sprema nešto senzacionalno: Stiže li 'novi Prosinečki'?

>> Modri slave: 'S nestrpljenjem čekamo protivnika u doigravanju'

Bad Blue Boysi izbjegavaju dolazak do ulaznica na taj način već neko vrijeme, budući da u takvim situacijama trebaju u Dinamu dati svoje osobne podatke, a poznato je kako u klubu imaju spisak nepoželjnih navijača kojima je zabranjen dolazak na domaće utakmice Dinama. BBB-i se suzdržavaju od takve prakse i zbog činjenice da je Zdravko Mamić svojedobno javno mahao policijskim popisom nepoćudnih navijača iz njihovih redova.

Tako je na dvoboju drugog pretkola Lige prvaka ove sezone, u Luksemburgu, grupa BBB-a koja se zaputila na ogled s Folom Esch bila prisiljena navijati stotinjak metara daleko od stadiona.

Bad Blue Boysi su utakmicu dočekali u miru, provevši više od 24 sata u Tiraspolu bez ikakvih incidenata. Ispred stadiona su skandirali ime nedavno preminule Dinamove legende Josipa Kužea, te su vrijedjali Zdravka Mamića.

Otprilike sat vremena nakon završetka dvoboja pojavila se informacija i video navodnog obračuna BBB-a s navijačima Šerifa, ali bila je to klasična podvala, jer se radi o videu starom nekoliko mjeseci, na kojem se obračunavaju ruski navijači.

GOL.hr je sinoć objavio tekst kako je došlo do tučnjave BBB-a u Moldaviji koja se nije dogodila i ovim putem se ispričavamo zbog toga!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider