Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jednaki uvjeti za sve'

Jovanović nastavlja rat s Dinamom: Toga nema nigdje u Europi!

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović izjavio je danas u Splitu da Agencija za zašitu tržišnog natjecanja (AZTN) treba osigurati jednake uvjete natjecanja svim sportskim klubovima u Hrvatskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, udruga Naš Hajduk je prije tri dana zatražila od Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja pokretanje postupka utvrđivanja postojanja zabranjenog sporazuma (kartela), to jest zakonom zabranjene suradnje koja nije formalizirana između GNK Dinama i NK Lokomitive, čime se smanjuju prihodi ostalim klubovima Prve hrvatske nogometne lige.

>> Oštri odgovor iz Dinama: 'Žrtve smo političkog progona!'

Ministar Jovanović je rekao kako je upoznat sa tim zahtjevom udruge Naš Hajduk.

"Nadam se da će Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja vrlo brzo donijeti konačnu odluku", kazao je Jovanović napominjući da je u najmanju ruku neobično da imamo takvu situaciju za koju mnogi kažu da nije zabilježena nigdje u Europi

"Ali pustimo Agenciju da obavi svoj posao i da osigura da u Hrvatskoj u svakom sportu svi imaju jednake uvjete za natjecanje", zaključio je ministar Jovanović. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider