Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Teško to proživljava'

Odvjetnici Šimunića: HNS se neće žaliti FIFA-i, ali mi hoćemo!

Josip Šimunić još uvijek nije spreman za obraćanje javnosti nakon drakonske kazne FIFA-e.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reakcije Josipa Šimunića nakon 10 utakmica suspenzije igranja za reprezentaciju zasad dobivamo tek preko posrednika. Jučer je za Dnevnik Nove TV Damir Vrbanović iznio prve reakcije Joea, a danas su to učinili Zoran Mamić i Jerko Leko.

Neslavan kraj jedne velike karijere: 'Crazy Joea' ćemo svi pamtiti!

Svjetski mediji o drastičnoj kazni Šimuniću

Dinamo je danas trenirao na Hitrec-Kacijanu uoči sutrašnje utakmice s Hajdukom u kupu. Trening je bio otvoren za medije, a na njemu je bio i Josip Šimunić. Ipak, prošao je daleko od novinara...

''To je katastrofa za Joea i hrvatski nogomet. To bi bila kruna njegove karijere, a sada je to ružni završetak. Vjerujem da to može provariti u glavi. I da će na najbolji mogući način odraditi ovih još pola godine s nama. Mogu ga razumijeti da želi vidjeti mogućnosti žalbe i mijenjanja te odluke'', rekao je novopečeni menadžer Dinama Zoran Mamić.

''Nije mu lako, nije očekivao to. Teško sve proživljava, on se nada da će nešto napraviti s tom žalbom. Nije imao namjeru... Dobio je puno podrške od ljudi izvana i iz Hrvatske. Mi smo svi uz njega i ja se nadam da će savez stati iza njega. To su sad neke pravne stvari.

Mnogi su špekulirali kako bi Šimunić mogao prekinuti karijeru već u zimskoj stanci.

''Ja sam uvjeren da ćemo ga gledati na proljeće. Ima ugovor do ljeta, a nije isključeno da ostane i duže i pomogne za sljedeću Ligu prvaka'', rekao je Jerko Leko.

'HNS se neće žaliti FIFA-i'

Kao što su spominjali Mamić i Leko, odvjetnici Šimunića će se žaliti, ali to isto neće učiniti HNS. Otkrio nam je to Davor Prtenjača, koji pred FIFA-om predstavlja Šimunića.

''Nećemo tražiti smanjenje kazne već njeno potpuno ukidanje'', poručio je Prtenjača.

Slažete li se s kaznom Šimuniću?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider