Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Dva Gorana

Hajduk spreman za derbi: 'Podcjenjivačke izjave iz Dinama su dodatni motiv!'

Nogometaši Hajduka u jeku su priprema za najveći derbi hrvatskog sporta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu od 19:00 na Poljudu Hajduk ugošćuje Dinamo, koji na ljestvici nakon osam kola ima četiri boda više od Splićana.

>> Derbi pred vratima: Dinamovci se raduju Poljudu i punom stadionu

>> Gradonačelnik najavio: 'Hajduk se mora prodati, a KK Split se može ugasiti'

"Dinamo je na papiru favorit, ali na Poljudu to ne bi smjelo igrati veliku ulogu. Fantastična atmosfera samo će biti dodatni motiv za nas. Oni imaju puno igrača koji su već formirani, dok smo mi mlada ekipa. Nama su dodatni motiv izjave igrača Dinama koji kažu kako respektiraju ime Hajduk, ne spominjući nijednog igrača. To je podcjenjivanje i od toga možemo imati koristi", istaknuo je Goran Jozinović, jedan od najboljih Hajdukovih igrača, kojemu će kao lijevom beku glavni zadatak biti zaustaviti najboljeg igrača Modrih, Alžirca Soudanija:

"On igra na mojoj strani, ali ne možemo se fokusirati samo na njega. Ima tu još odličnih pojedinaca, poput Sammira, Čopa, Beqiraja..."

Goran Milović će zajedno s Marijom Maločom zauzeti mjesto u srcu obrane Hajduka, a kapetan Maloča prognozirao je da će upravo Milović postići pogodak za Bijele:

"Drago mi je što me on pohvalio, to je čovjek koji je odigrao preko 150 utakmica za Hajduk, a lani je 7-8 utakmica igrao pod blokadom. To dovoljno govori o njemu. Što se tiče prognoze, nije bitno tko će zabiti gol, samo neka mi pobijedimo. Potrudit ću se u prekidima da to budem baš ja. Vidjet ćemo", kazao je Milović, iznijevši zanimljive opservacije na jedno pitanje novinara:

"Nama nikakvo opterećenje ne predstavlja činjenica što igramo protiv igrača koji imaju redovite i puno veće plaće od nas. Mi ne igramo ovdje da bismo osigurali financijsku egzistenciju, igramo u klubu kojeg volimo i za kojeg navijamo od malih nogu. Ovdje tražimo afirmaciju, a to što su oni plaćeniji mi je trenutno čak i draže, jer je na njima pritisak", zaključio je Milović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider