Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi li Mišo?

Hajduk ide po finale: 'Gore nas čekaju kiša, snijeg i blato'

Trener Hajduka Mišo Krstičević najavio je prvu polufinalnu utakmicu Hrvatskog kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk će danas put Zagreba, a uoči putovanja pred novinare je na Poljudu izašao Mišo Krstičević. U Koprivnicu će sutra, a Krstičević se boji vremenskih neprilika. Teren sigurno neće biti idealan za igru zbog napadale kiše, no čini se kako će sutra ipak biti bez oborina.

''Gore nas očekuju snijeg, kiša i blato, no nekoliko utakmica u takvim uvjetima smo dobro odradili'', poručio je Krstičević koji je na sličnom terenu pobijedio na početku proljetnog dijela sezone kada je bio i isključen.

U Koprivnici neće moći računati na Antonija Milića zbog ozljede kuka, te Milovića i Jonjića čija su lica stradala baš na tom stadionu kada je Hajduk pobijedio Slavena.

''Oremuša i Maglicu ćemo nekako zakrpati, a dobra je stvar što se vraća Andrijašević.''

Hajduk želi taj Kup. Prva prepreka je Slaven Belupo, a u finalu bi ih mogli čekati Cibalia i Lokomotiva.

''U Kupu uvijek ima iznenađenja, a za nas bi dobar rezultat bio da ostanemo neporaženi. Slaven je loše krenuo u nastavak sezone, ali Kup je poseban'', poručio je trener Hajduka kojem ugovor istječe na kraju sezone.

''O tome odlučuje Nadzorni odbor, a Kup nije ulaznica za novu sezonu'', rekao je Krstičević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider