Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Halilović blistao

Eksplodirali napadači: Dinamo napunio mrežu ukrajinskog prvoligaša!

Dinamo je u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Turskoj uvjerljivo s 4:0 svladao ukrajinski Volyn...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Jurčić može biti super zadovoljan, jer pogodila su tri od četiri plava napadača – Čop, Rukavina i Krstanović.

>> Pogledajte nevjerojatne promašaje, ali i pobjedu Hajduka protiv Dynama!

Poveli su Modri u 34. minuti kada je Čop pospremio odbijanac nakon udarca Halilovića, koji se vrlo svidio u prvom dijelu. Najtalentiraniji hrvatski nogometaš ipak je zbog bolesti ostao u svlačionici u poluvremenu, no Dinamo je nastavio dominirati. Čak i kada je Jurčić u 61. minuti na travnjak poslao praktički novu momčad. Sedmi sastav ukrajinskog prvenstva jednostavno nije imao šanse protiv goropadnih Zagrepčana.

Prednost hrvatskog prvaka udvostručio je Rukavina u 75. minuti poslije ubačaja Tomečaka, dok je treći gol zapravo bio autogol Ukrajinaca. Konačnih 4:0 postavio je Krstanović pet minuta prije kraja, a asistirao mu je Pamić koji je prije toga osvojio loptu i povukao kontru.

„Dominirali smo u potpunosti. Već nakon dvadesetak minuta trebali smo voditi s dva-tri gola razlike. Najbitnije mi je da nam protivnici u posljednje dvije utakmice nisu zapucali po golu“, kazao je trener Jurčić za klupsku stranicu, priznavši da je sretan i zbog svojih napadača:

Čop zabija svaku utakmicu, a drago mi je što on i Rukavina pokazuju da mogu biti jako opasni kad im se otvori prostor. Kada su frontalno okrenuti prema golu, a ne kada igraju okrenuti leđima. Haliloviću postepeno dajem minutažu, jer je tri dana imao temperaturu.“

Sastav Dinama:

Kelava (od 61. Mitrović); Vrsaljko (33. Tomečak), Šimunović (61. Jedvaj), Šimunić ( 61. Čalušić), Pivarić - Ademi (61. Leko), Halilović - (46. Pamić), Kovačić (54. Husejinović), Brozović (61. Kolar), Čop (od 61. Rukavina) - Beqiraj (61. Krstanović)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider