Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neviđena kontrola

Dinamo – Austria: Ultra jeftine ulaznice i provjera svakog navijača!

GNK Dinamo objavio je cijene ulaznice za predstojeći ogled s bečkom Austrijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo prvu utakmicu play-offa Lige prvaka igra u srijedu 21. kolovoza protiv bečke Austrije. Prodaja ulaznica kreće dva ranije, u ponedjeljak u 9 ujutro do 18 sati. Cijene su više nego popularne.

Zapad dolje bit će najskuplja tribina na koju možete za samo 15 kuna. Na sjever možete za 5 kuna, a na istok za 10 kuna.

Zbog toga se očekuju gužve na prodajnim mjestima pa u klubu mole za razumijevanje navijača. Također, prodaja će biti personalizirana odnosno morat ćete ostaviti svoje ime i prezime pri kupnji ulaznica.

Imena i prezimena na ulaznicama

Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice, ali za svaku treba predočiti osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list.

Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu, stoji na službenoj stranici kluba.

U Dinamu mole sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama, a redari će provoditi strogu kontrolu poštivanja reda sjedenja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider