Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rapsodija 'modrih'

Čop: Ubili smo ih; Jurčić: Nema borbe za prvo mjesto, mi smo prvaci

Dinamo je u derbiju kola razbio Rijeku s 4:1 i napunio se samopouzdanjem uoči Hajduka. Gledatelje je ujedinila podrška Josipu Kužeu, kao i malenoj Eni Šarac, za čije je liječenje išao sav prihod...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrač utakmice nedvojbeno je trostruki strijelac Duje Čop koji je bio nerješiva enigma za obranu Rijeke. Za hat-trick protiv Rijeke Čopu je trebalo 28 minuta.

>> Derbi je samo jedan: Dinamo razvalio Rijeku i najavio okršaj s Hajdukom!

''To mi je prvi hat-trick u karijeri, odnosno prvi u ovako ozbiljnoj utakmici. I sigurno jedna od boljih utakmica u Dinamu. Ne znam gdje je nestala ona Rijeka iz novina, očito nije došla na utakmicu. Oni očito dobro igraju samo u novinama. Na terenu je nešto drugo. Ubili smo ih, prebili...'', rekao je Dinamov napadač.

Zadovoljan može biti i trener Jurčić, jer njegovi su igrači ostavili puno bolji dojam nego prije tjedan dana u Osijeku. Ako je i imao bilo kakve dvojbe oko taktičkih varijanti u Dinamovom napadu, ovom Čopovom izvedbom one su nestale.

''Ovo je Dinamo kojeg ćete gledati u nastavku sezone. Iako, ni u Osijeku nismo bili lošiji nego protiv Rijeke, ovdje smo bili puno konkretniji. Počelo se pričati o nekakvoj borbi za prvo mjesto. Nema borbe, mi smo prvaci, to ćemo i ostati'', izjavio je Jurčić.

'Modri' su se tako osvetili Rijeci za jesenski poraz od 3:0 na Kantridi, a kupili su i mir pred odlazak u Split, na derbi s Hajdukom koji se igra u nedjelju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider