Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naslijedila Paladina

Branka Ramljak nova predsjednica Nadzornog odbora Hajduka!

Branka Ramljak nova je predsjednica Nadzornog odbora Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije sastanka NO-a Hajduka, koji je trajao više od četiri sata, odlučeno je da će Josipa Paladina na funkciji predsjednika Nadzornog odbora naslijediti Branka Ramljak.

Dosadašnja dopredsjednica, inače prorektorica za financije i računovodstvo Sveučilišta u Splitu, za svog je nasljednika izabrala Nikolu Koceića Bilana, doktora prirodnih znanosti (polje matematika) s Prirodoslovno matematičkog fakulteta u Splitu. Te kadrovske promjene ujedno su i jedine s ove sjednice Nadzornog odbora, premda se očekivao i izbor novog sportskog direktora.

Prema posljednjim informacijama, glavni kandidat za tu funkciju je Šveđanin Jens Andersson, bivši sportski direktor AIK-a iz Stockholma. Ipak, nova predsjednica NO-a Ramljak je poslije sjednice kazala kako Andersson nije jedini kandidat te da se pregovori nastavljaju.

Nastavak suradnje: Primorac 1929 i dalje druga momčad Bijelih

Hajduk je na svojoj službenoj web-stranici objavio izvješće sa sjednice:

- Primljeno je na znanje izvješće trenera Igora Tudora o stanju prve momčadi, te njegovoj projekciji za iduću natjecateljsku sezonu
- Analiziran je dosadašnji učinak i potvrđen nastavak suradnje s drugom momčadi (Primorac 1929)
- Analizirane su ponude za izbor ponuđača za brojače i video-nadzor, te je primljeno na znanje izvješće predsjednika Uprave Marina Brbića o aktualnom financijskom stanju, kao i poslovanju u prva četiri mjeseca tekuće sezone
- Prihvaćeno je i godišnje izvješće o obavljenoj reviziji za 2012. godinu

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider