Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'I ja sam to napravio'

Bjelica žali Dinamo i brani potez Mamića kojeg danas svi kritiziraju

Nenad Bjelica ostvario je uspjeh karijere, ne samo kao trener.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čovjek koji je pobijedio Krunu Jurčića, više nego što je Austria pobijedila Dinamo. Tako su mnogi ocijenili Nenada Bjelicu nakon prve utakmice play-offa Lige prvaka.

>> KOMENTAR ŽELJAK VELE: Zbogom Liga prvaka i milijuni, dobar dan Europska liga i...

>> 'Ovi naši kvazi trenerčići nemaju pojma, stiže svjetsko ime!'

>> I kapetan Joe suznih očiju: Ovo i Turska najteži trenuci karijere

Osječanin je tri mjeseca trener prvaka Austrije i već je uspio 'kupiti' Bečane. Donio je Ligu prvaka, po prvi puta u povijesti kluba.

''Ovo je moj trenerski i igrački uspjeh karijere. Prva tri mjeseca na ovom poslu i već sam uspio doći do Lige prvaka.''

Baš je Hrvat morao presuditi Dinamu.

''Drago mi je zbog mene i mojeg kluba, s druge strane mi je žao hrvatskog nogometa jer zbog Dinama neće se toliko pratiti Ligu prvaka. Ali ovaj klub je bio taj koji je vjerovao u mene'', rekao je Bjelica nakon utakmice.

Nakon maksimirskih 0:2, Osječanin je u BečU proživljavao dramu.

''Bilo je jako teških trenutaka. Kada je Dinamo zabio treći gol bili smo vani, ali bio sam smiren. Nije mi bilo svejedno, ali morate pokušati donijeti neko staloženo rješenje. Mislim da mi je to uspjelo.''

U Hrvatskoj danas mnogi kritiziraju odluku Dinamove klupe predvođene Zoranom Mamićem da zatvori utakmicu nakon vodstva 3:1.

''Ma to su logična rješenja, to bi i ja možda napravio. Ne možete to prigovoriti treneru. I ja sam nakon našeg drugog gola zatvarao utakmicu izvadivši špicu. Uvijek vam treba malo sreće i to su sad nepotrebne diskusije'', smatra Bjelica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider