Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet taj Beč

I kapetan Joe suznih očiju: Ovo i Turska najteži trenuci karijere

Nogometaši Dinama teško su proživjeli dramatičnu utakmicu. Neki će reći - opet taj Beč...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Austrijska prijestolnica definitivno nije sretna hrvatske nogometaše. Možda najviše Josipa Šimunića koji je bio na Euru 2008. i proživio 'ono četvrtfinale' s Turskom. Sada je opet bio korak do euforije, ali...

>> 'Ovi naši kvazi trenerčići nemaju pojma, stiže svjetsko ime!'

>> Pogledajte kako su igrali bečki (skoro) junaci!

>> Hrabri Dinamo imao u rukama Ligu prvaka, ali ni tri pogotka nisu bila dovoljna!

''Ovo mi je, nakon Turske, najteži trenutak u karijeri, ovo je pobjeda bez okusa i mirisa...'', rekao je kapetan Dinama.

''Svaka čast dečkima, bili su pravi, ponosan sam što sam im kapetan. Ovako bismo morali igrati u svakoj utakmici, ovo je pravi Dinamo! Hvala i svim navijačima koji su nas sjajno bodrili i nosili do pobjede. Sudac je bio loš, ali neću sad o njemu govoriti. Idemo dalje, pred nama je još jedan europska jesen. Imat ćemo dosta motiva i nadam se da više nikad nećemo odigrati tako lošu utakmicu kao što je bila ona u Zagrebu'', jasno je poručio Joe.

Većina Dinamovih igrača nije bila raspoložena za razgovor, šutke su odlazili u autobus. Zastao je Ivo Pinto i rekao:

''Ovo mi je jedan od najtežih poraza u karijeri! Pokazali smo da smo bolji, dali smo sve od sebe u najboljoj utakmici sezone. Ali, nije bilo dovoljno, to se u nogometu događa...''

A Josip Pivarić, iza čijih je leđa utrčao Kienast i zabio drugi gol za domaćina, kaže:

''Potpuno sam prazan... Nemamo si što predbaciti, odigrali smo odličnu utakmicu i svakome je valjda jasno da smo bolja momčad od Austrije. Ali, doživjeli smo težak šok na kraju utakmice...'' (I.Š./VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider