Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svi skočili na Messija

VIDEO: Rakitićev poljubac, Alvesove suze i Piqueovo ruganje Ronaldu

Slavljenička parada ulicama Barcelona imala je spektakularni završetak na Camp Nouu.

Barcelona je pod vodstvom Luisa Enriquea ponovila senzacionalni uspjeh Pepa Guardiole iz 2009. koji je također u svojoj debitantskoj sezoni osvojio sva tri natjecanja u kojima je sudjelovao. Nogometaši su jučer kružili ulicama u poznatom autobusu bez krova i slavili trofeje Lige prvaka, španjolskog prvenstva i Kupa kralja.

VIDEO Ludnica u Barceloni: Stotine tisuća ljudi na dočeku prvaka Europe

Kraj slavlja dogodio se na Camp Nouu gdje je priređeno veliko slavlje s navijačima kojima su se jedan po jedan obraćali njihovi heroji. 'Živjela Barca, živjela Katalonija' uzviknuo je na kraju svog govora Leo Messi nakon čega su se po njemu počeli bacati suigrači. Dani Alves nije mogao zaustaviti suze, jer je ovo bio ujedno i njegov oproštaj, dok je Ivana Rakitića uhvatila kamera u nježnom trenutku sa suprugom kojoj je posvetio gol u finalu.

No, možda najzanimljiviji je bio govor Gerarda Piquea. On se nije mogao suzdržati već je u svojem zahvaljivanju svima koji su zaslužni za trostruku krunu nesportski okrznuo i Cristiana Ronalda.

''Hvala svima, stručnom stožeru i mojim suigračima koji su ovo sve omogućili. Hvala i Kevinu Roldanu, on je sve ovo započeo.''

Spomenuti DJ je onaj s Ronaldovog rođendanskog tuluma nakon katastrofalnog poraza od gradskog rivala Atletica. Pique očito smatra kako se nakon tog skandala koji je uzdrmao svlačionicu Reala sve u sezoni okrenulo na stranu Barce.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider