Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Majstori ostaju majstori

'Starci' na treningu 'posramili' Rooneyja, Welbecka i Hernandeza

Nekadašnji igrači Manchester Uniteda demonstrirali su aktualnim snagama kako i danas mogu dočekati loptu jedan od drugog bez gledanja. Da budu uvjerljiviji, stavili su povez na oči!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sir Alex Ferguson organizirao je zanimljiv trening za trojicu svojih uzdanika, Waynea Rooneyja, Dannyja Welbecka i Javiera Hernandeza. U svoj stari klub stigli su Dwight Yorke i Andy Cole, nekadašnji igrači Manchester Uniteda koji su prije 14 godina sudjelovali u osvajanju prvenstva, FA kupa i Lige prvaka. Dvojac je igrao zajedno u napadu i praktički bez gledanja mogao dočekati loptu onog drugog. Svojim nasljednicima demonstrirali su kako i danas mogu telepatski surađivati i to s povezom na očima!

Kad su demonstrirali da ih vještina nije napustila, došao je red na mlade snage da učine isto, a Yorke je savjetovao Rooneyja.

''Znaš li što trebaš učiniti? Trebaš vjerovati u svog partnera!'', rekao je Yorke.

Rooney je trebao prihvatiti centaršut Welbecka, što mu iz prva dva pokušaja nije uspjelo pa je nasmijao suigrače. Prvi put je "dočekao" loptu glavom, drugi put je pokušao škaricama poslati loptu u mrežu, no promašio je i završio na podu. Ispala je treća sreća pa je iz trećeg pokušaja napadač Uniteda volejom poslao loptu u mrežu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider