Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ona ima argumente

Seksi Wanda vodila pregovore za svog supruga i - uspjela: Realu se ovo neće svidjeti

Inter je loše otvorio novu sezonu Serie A, ali njegov glavni igrač ima razloga za zadovoljstvo.

Galerija Wanda Icardi (Foto: Facebook) Wanda Icardi (Foto: Facebook) Wanda Icardi (Foto: Facebook) +3 Wanda Icardi (Foto: Facebook)

Nogometaši Intera nisu se proslavili na startu nove sezone Serie A. Na gostovanju u Reggio Emiliji ih je s 1:0 porazio Sassuolo i odmah zadao udarac šampionskim ambicijama Nerazzurra.

Uz to što je trener Luciano Spalletti na klupi ostavio Ivana Perišića (naknadno ušao u igru) i Šimu Vrsaljka, njihova udarna igla Mauro Icardi nije imao svoj dan. Sve što je uputio prema golu ili nije išlo u okvir ili je pokupio domaći vratar Andrea Consigli.

No, Argentinac će vjerojatno brzo zaboraviti ovaj poraz i vikend će pamtiti po novom ugovoru za kojeg mu se izborila njegova supruga Wanda Icardi.

Upravo je ona njegova menadžerica i vodila je dugotrajne pregovore s čelnicima Intera oko povišice za Icardija koji se u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova dovodio u kontekst transfera u Real Madrid.

Klauzula 160 milijuna eura

Ne znamo koje je argumente imala, ali je u svom naumu uspjela. Icardi će potpisati novi ugovor prema kojem će zarađivati osam milijuna eura godišnje umjesto dosadašnjih četiri i pol, a trajanje ugovora bit će do 30. lipnja 2023. godine što je za dvije godine duže u odnosu na aktualni ugovor.

Veću plaću na Apeninima imaju jedino Cristiano Ronaldo koji u Juventusu zarađuje 30 milijuna eura, te Gonzalo Higuain koji će u dresu Milana primati 8.5 milijuna eura godišnje.

Ono što se neće svidjeti predsjedniku Reala Florentinu Perezu jest to da je odštetna klauzula u Icardijevom novom ugovoru povećana sa 110 na 160 milijuna eura.

Sapunica interesantnija od golova

Inače, Icardi je u Inter stigao prije pet godina iz Sampdorije za odštetu od 13 milijuna eura, kao perspektivni 20-godišnjak, a u međuvremenu se isprofilirao u jednog od najboljih svjetskih centralnih napadača. Za Inter je u 183 nastupa zabio 107 golova i upisao 23 asistencije.

No, još više nego po svojim igrama poznatiji je po aktivnostima izvan terena i braku s Wandom koju je preoteo svom sunarodnjaku i nekadašnjem suigraču Maxiju Lopezu. S Lopezom je Wanda bila u braku od 2008. do 2013. i rodila je trojicu sinova prije nego li ga je prevarila s Icardijem za kojeg se udala odmah poslije razvoda od Icardija.

S Icardijem je dobila dvije djevojčice, a talijanski mediji ovu sapunicu redovito prate još od doba kada se Lopez na utakmici između Intera i Sampdorije odbio rukovati sa svojim nekadašnjim prijateljem...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider