Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kakva zezancija

Pravi urnebes: 'Seks na plaži' nestašne zvijezde zapalio svijet poput požara

Phil Neville našao se na udaru kapricioznih engleskih i španjolskih medija koji zbijaju šale na njegov račun nakon prilično eksplicitne poruke na društvenoj mreži...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phil Neville postao je pomoćni trener u Valenciji pa aktivno uči španjolski jezik, no u kasnim tridesetima nije tako lako naučiti strani jezik u kratkom roku.

Bivša zvijezda Manchester Uniteda i engleske reprezentacije na Twitter profilu objavila je post na španjolskom jeziku. Ne bi to bilo ništa čudno da sadržaj poruke nije poprilično eksplicitan. U seksualnom smislu.
U želji da poruči govornicima španjolskoj jezika, koji je materinji jezik blizu 400 milijuna ljudi na planeti, kako je započeo dan trčanjem na plaži, upotrijebio je riječ „corrida“ koja u slengu znači ejakulacija ili orgazam.

Očito dobivši dojavu što je zapravo napisao, Neville je ubrzo obrisao post kako bi umanjio štetu, no ipak je zakasnio. Priča se putem društvenih mreža proširila poput požara. S posebnim zadovoljstvom dočekali su je uvijek kapriciozni engleski mediji kojima su braća Neville tijekom duge igračke karijere često bili omiljena meta.

Na račun Nevilleove simpatične pogreške zbijaju se šale širom globusa. Neki su duhovito primijetili da zapravo nije ništa loše napisao. Zar nije najbolje započeti dan na opisani način?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider