Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tužitelji mu ne vjeruju

Oscar Pistorius se obratio javnosti, ovo je njegova prva reakcija nakon ubojstva!

Nakon što se jutros pojavio na sudu u Pretoriji gdje mu je pročitana optužnica za ubojstvo djevojke Reeve Steenkamp, javnosti se putem priopćenja obratio i Oscar Pistorius, proslavljeni južnoafrički paraolimpijac...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oscar Pistorius bio je slomljen u sudnici. Plakao i jecao, no tužiteljstvo nema milosti. Optužba je jasna - ubojstvo s predumišljajem. Ne polaze od teorije kako je djevojku Reevu Steenkamp ubio  - slučajno.

>> Oscar Pistorius ostaje u pritvoru: Na sudu se slomio i briznuo u plač!

>> Pistorius optužen za ubojstvo djevojke: Policija otkrila - pucao joj u glavu, prsa i ruku!

Odvjetnici Oscara Pistoriusa su prenijeli priopćenje medijima:

"Prvo i najvažnije želimo da sve misli danas budu usmjerene prema obitelji i prijateljima Reeve Steenkamp. U tijeku su zakonske procedure kojima mora biti dopušten nesmetani tijek, kako bi policija što prije sakupila sve potrebne dokaze. Oscar želi izraziti najdublje suosjećanje Reevinoj obitelji, te se želi zahvaliti svima koji ga riječima utjehe podržavaju u ovim teškim danima. No, sve misli i molitve moraju biti umjerene prema Reevinoj obitelji, neovisno o okolnostima ove tragedije. Do daljnjega nećemo odgovarati na pitanja, osim ako to sama situacija ne bude zahtijevala. Hvala vam na pažnj.", stoji između ostalog u priopćenju.

Pistorius će se ponovno pred sucem pojaviti sljedećeg utorka, a dotada će vrijeme provesti u gradskom pritvoru, a ne u zatvoru kao što bi bilo po normalnoj proceduri.

Pistorius ubio djevojku, ali tvrdi da je bio nesretan slučaj

Podsjetimo, šestorostruki paraolimpijski pobjednik je na Valentinovo upucao svoju djevojku s četiri hica kroz kupaonska vrata. Dosad postoji nekoliko teorija zašto je pucao. Jedni mediji tvrde da je mislio da je s druge strane vrata provalnik, te da je zato pucao, dok drugi tvrde da se prije pucnjave čuo vrisak, odnosno da je Pistorius namjerno usmrtio svoju djevojku.

Bilo kako bilo, Pistorius i njegova obrana zasada odbacuju optužbe da je riječ o namjernom ubojstvu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider