Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Originalno i efektno

Nike predstavio novu kolekciju Air Maxa – jedne od najslavnijih sportskih ikona današnjice

Nike je u suradnji sa Shoosterom predstavio najnoviju kolekciju Air Maxa – Lunar90 i njome još jednom potvrdio zašto su Air Max tenisice jedna od najslavnijih sportskih ikona današnjice.

Baš kao i same tenisice, i njihovo službeno predstavljanje je bilo originalno i efektno te spojilo inovaciju i vrhunsku kreativnost. Tako su svoju viziju Air Max Lunar90 tenisica predstavili jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera Robert Sever, grafiter i tattoo majstor Nikola Zorotović te umjetnica Paula Bučar u sklopu prigodno postavljenog pop up studija.

„Ideja je bila napraviti apstraktan motiv koji je inspiriran najnovijim Nike tenisicama, a taj je motiv stavljen u format velikog polaroida.“, istaknuo je Robert Sever koji je nakon printanja grafike na PVC foliju cijelo djelo obojao i ručno.

Osim kreativnih uradaka, u pop up studiju je prikazana i povijest Air Max inovacija te svi detalji vezani uz razvoj Air Maxa u posljednjih 27 godina – od prvoga predstavljanja javnosti 1987. godine pa sve do najnovijeg modela Nike Air Max Lunar 90. U tom se razdoblju Nike Air Max linija redefinirala, prerasla sportski izgled i postala dio kulturnog pokreta diljem svijeta.

NIKE AIR MAX LUNAR90

Nike Air Max Lunar 90 kombinira estetiku Nike Aira s najnovijom Nike tehnologijom koja vam pruža osjećaj kao da hodate na jastučićima, a k tome je i prozračnija i udobnija. Time se poboljšava udobnost pokreta bez promjene originalnog izgleda. Sa vidljivim zrakom u tenisici i Lunarlon pjenom unutar potplata, ova inovativna tenisica osigurava nevjerojatnu udobnost i osjećaj lakoće, ali i bolju pokretljivost. Gornji dio bez šavova daje tenisici svjež, moderniji izgled osiguravajući istovremeno prozračnost. Nove Air Max Lunar90 tenisice u prodaji su u svim Shooster trgovinama diljem Hrvatske.

http://www.shooster.hr/NikeAirMaxLunar

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Nastavi čitati

Nastavi čitati