Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakvo društvo!

Modrić na večeri s odbačenim legendama Reala: Priče su već krenule…

U Madridu se okupilo vrlo ugledno društvo, a među njima je bio i naš Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nemirna su vremena u Madridu. Rafi Benitezu više nitko ne ostavlja ni minimalne šanse da ostane na klupi, a spominju se imena Jorgea Sampaolija, pa čak i Josea Mourinha kao njegovih nasljednika. U španjolskim medijima nikad nije nedostajalo špekulacija, pa tako As donosi zanimljivu pozadinu fotografije koja je objavljena na Twitteru poznatog madridskog restorana Meson Txistu.

Iako se pojavila jučer, zapravo je stara desetak dana. Negdje u vrijeme kada se legenda kluba Raul nakratko vratio u Madrid iz New Yorka kako bi posjetio svoje bližnje. Na fotografiji se nalazi Raul u društvu legendi kluba Fernanda Hierra, Luisa Figa, Fernanda Morientesa, pa Chenda te dvojice sadašnjih kapetana Sergija Ramosa i Marcela. S njima je, piše As, bio i mozak današnjeg Reala Luka Modrić.

Madridski sportski dnevnik smatra kako se ovo društvo nije našlo slučajno. Što je zajedničko ovim legendama? Svi su morali napustili voljeni Real, a to nisu htjeli. Otišli su jer se nisu slagali s gazdom kluba. Prvi je morao otići Hierro tamo 2003. godine nakon osvajanja naslova. Bila je to 'noć dugih noževa' kada je Florentino Perez najurio legendarnog trenera Del Bosquea.

Raulovu priču svi znaju. Simbol kluba punih 16 godina nije mogao biti poput Tottija ili Giggsa nego je morao otići. Prihvatio je trenutno stanje i otišao u Schalke. I Figo je imao svojih trzavica s gazdom, ali ne kao Morientes koji je morao napustiti Madrid jer je Perez doveo Michaela Owena 2005. godine.

Novinar Asa nije precizirao zašto se točno ovakvo izabrano društvo okupilo, no on tu očito vidi neki veći razlog od samog okupljanja sjajnih nogometaša. Drago nam je što je naš Luka Modrić zavrijedio poziv za jedan ovakav bogati stol iako će netko pomisliti kako su nedavne male kritike Pereza na račun Modrića možda posljedica ove noći.

Na kraljevskom dvoru se nikad ne zna...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider