Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Bio je opsjednut'

Mandžo oprez, Guardiola je špijunirao Piquea i Shakiru!

Sportski mediji u Španjolskoj danas se bave aferom špijuniranja u Barci.

Vodeći sportski listovi s južne strane Pirineja prenose reportažu dnevnika 'El Confidencial' koji donosi priču o špijuniranju igrača Barcelone. Ovaj izvor tvrdi kako je Guardiola navodno bio opsjednut načinom života svojih igrača, i to onim dijelom kojeg nazivamo 'privatnim'. Pep je navodno želio znati sve o njihovom slobodnom vremenu, tj. pridržavaju li se uputa o urednom životu.

Šef sigurnosti u klubu Xavier Martorell bio je Guardiolin čovjek za zadatak. Naručena je i detektivska agencija Método 3 koja je pratila pojedine igrače.

Posebno meta Gerrard Pique i Shakira

Najčešća meta bio je jedan od najboljih stopera svijeta Gerrard Pique. Njegovi počeci veze s poznatom pjevačicom Shakirom bili su pod budnim okom špijuna koji su Guardioli javljali što radi njegov stup obrane u noćnim satima. Pratili su poznati par u njihovom omiljenom sastajalištu, jednom koktel baru, a znali su čak i pratiti Pique do kuće njegovih roditelja izvan Barcelone.

Znali su detektivi da je Piquea zaustavila policijska ophodnja nakon jednog koncerta, no srećom po njega, nije bio pod utjecajem alkohola. Bilo je to prije dvije i pol godine, a poznato je da Guardiola i Pique jedno vrijeme nisu bili u dobrim odnosima.

Pique je čak Martorellu rekao da misli kako ga netko prati, ali ga je ovaj uvjerio kako ne treba brinuti o svojoj sigurnosti.

Guardiola se riješio problematičnih Ronaldinha i Deca

Možda Pepova opsesija potječe od velikih problema sa 'zlatnom generacijom' koju je naslijedio od Rijkaarda. Guardiola je dao pratiti Ronaldinha, Deca i Eto'oa. Poznato je kako su njegovim dolaskom ovi igrači prije ili kasnije napustili klub.

Cijela je Barcelona pričala o razdanim tulumima Ronaldinha i Deca na kojima su mnogi sumnjivi tipovi dovlačili maloljetnice. Na kraju je super talentiranog Dinha takav život i stajao odlaska iz Europe gdje, nažalost, nije do kraja uspio oploditi svoj veliki talent.

Misija se nastavlja u Bayernu

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se slično ponoviti u Bayernu. Naš se Mario Mandžukić dosta promijenio odlaskom u Bundesligu, no kod Guardiole sigurno neće prolaziti oni koji nemaju uredni život izvan travnjaka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider