Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gostovao u popularnoj emisiji

Ivanišević: Može horror, može bilo što, samo da je Angelina Jolie

Goran Ivanišević, najbolji hrvatski tenisač svih vremena, nalazi se trenutačno u Melbourneu, na prvom Grand Slam turniru godine, gdje ujedno nastupa i na turniru legendi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U popularnoj emisiji na tv-postaji Eurosport "Gem, set and Mats" gostovao je Ivanišević u rubrici "legende", te je u razgovoru s nekadašnjom austrijskom tenisačicom Barbarom Schett rekao nekoliko zanimljivosti.

Na uvodno pitanje Austrijanke tko ima bolji servis, Sampras ili Federer, Ivanišević je odgovorio Sampras, a kada je Schett krenula s novim pitanjima o tome tko je Goranu bio najneugodniji suparnik za vrijeme karijere i slično opet je odgovor bio Sampras, Sampras, Sampras...

Od ostalih pitanja izdvojimo kako je Ivanišević poželio najradije glumiti u filmu s Angelinom Jolie, bez obzira na žanr film, kako su mu Maldivi omiljena destinacija za odmor, te da je jednom izgubio 6-0, 6-0, ali u vrijeme juniorskih dana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider