Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Super tata'

NBA zvijezda postao otac na najčudesniji mogući način: 'Zasjenio Božić'

Košarkaš NBA viceprvaka Cleveland Cavaliersa Iman Shumpert postao je otac po prvi puta u svom životu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iman Shumpert, suigrač LeBrona Jamesa iz NBA momčadi Cleveland Cavaliersa, postao je po prvi puta otac i svoju je djevojčicu nazao po sebi - Iman Tayla Shumpert Jr. Kao da nije bilo dovoljno neobično što je djevojčica dobila ime po ocu, Iman Tayla Shumpert Jr. rođena je u kupaonici obiteljskog doma, a 'doktor' koji ju je porodio bio je sam igrač Cavsa Iman Shumpert.

"Dana 16. prosinca u 6:42 ujutro naša djevojčica odlučila je u našoj kupaonici udahnuti prvi zrak ovoga svijeta. Stigla je kao veliko iznenađenje svih nas. Nisam bila svjesna da imam trudove dok nisam osjetila njezinu glavicu... bila su potrebna dva brojanja do 10 da izađe na ovaj svijet, a moj zaručnik bio je doktor koji ju porodio golim rukama. Oči su mu bile pune suza i jedva je mogao pričati s bolničkim operaterom koji ga je vodio kroz porod. Odmah je otvorila oči, pogledala me i u nijednom trenutku nije plakala. Zamotali smo je u naš ručnik, a Iman joj je nježno obrisao lice kako bih mogla dobro vidjeti našu ljubav. 'Otpuhala' je Božić. Naša obitelj je sada potpuna. Dobro došla Iman Tayla Shumpert Jr. Mama te nosi, a tata te porodio. Volimo te", napisala je na svom Instagram profilu Shumpertova zaručnica Teyana Taylor.

Shumpert je propustio posljednji trening i utakmicu Cleveland Cavaliersa kako bi bio u blizini svoje zaručnice koja je trebala roditi svakog trenutka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider