Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Očarao svijet, ali i nju

Ibra majstorijama natjerao model na novo skidanje: Njena poruka je jasna

Majstorije Zlatana Ibrahimovića još jednom oduševljavaju nogometne zaljubljenike.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović umalo je stigao Messijev rekord od pet pogodaka u jednoj utakmici Lige prvaka. U Bruxellesu je Anderlechtu utrpao četiri u 5:0 pobjedi PSG-a. Ibra nastavlja s golovima koja možemo slobodno nazvati remek-djelima.

>> Čudesni Ibra utrpao 4 komada: Pogledajte nove bisere koji su zadivili svijet!

>> Genijalan gol Zlatana Ibrahimovića: Ovo MORATE vidjeti

U posljednjih je pet utakmica zabio čak 10 komada, forma mu je na vrhuncu pred najvažnije utakmice za Švedsku. Dok će Hrvatska i Island voditi bitku za Brazil, svijet će čekati tko će otpasti sa Svjetskog prvenstva – Cristiano Ronaldo ili Zlatan Ibrahimović, Portugal ili Švedska.

Poznata nogometna navijačica i model Virginie Caprice opet je na društvenim mrežama podigla temperaturu. Ovaj put je na njenim prsima ispisan slogan 'Zlatan Ballon d'Or'. Poruka je jasna, ona želi da Ibra odnese Zlatnu loptu za sezonu 2013/2014.

Na njezinu žalost, tu će dužnost umjesto nje obaviti izbornici i kapetani reprezentacija, te novinari diljem svijeta. Nagrada će biti dodijeljena početkom siječnja 2014. godine u Zürichu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider