Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova majstorija

Genijalan gol Zlatana Ibrahimovića: Ovo MORATE vidjeti!

Nogometaši PSG su na krilima svojih zvjezdanih napadača, Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Cavanija, deklasirali Bastiju s 4-0 u utakmici 10. kola francuskog prvenstva…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ibrahimović je bljesnuo u prvom poluvremenu dvoboja na Parku prinčeva, a onda ga je odmah na startu drugog zamijenio Cavani i nastavio tamo gdje je Šveđanin stao. Već u desetoj minuti je Ibrahimović iskoristio nabacivanje Hervina Ongende i čudesnim udarcem petom, s gostujućim braničem na leđima, matirao Mickaëla Landreaua. Samo tri minute kasnije Lucas Moura je nabacio iz slobodnog udarca, a Ibrahimović glavom zabio za 2-0.


Paris Saint Germain 4-0 Bastia All Goals by all-goals

U 62. minuti Cavani je iskoristio dodavanje Jeremyja Meneza, riješio se Gillesa Cionija i vratara Landreaua i smjestio loptu u praznu mrežu. U samoj završnici Landreau je skrivio penal na Lucasu Digneu, a Cavani je bio precizan s bijele točke za konačnih 4-0.

Cavani sada na kontu ima šest, a Ibrahimović pet ligaških pogodaka. PSG je, pak, skočio na prvo mjesto s tri boda prednosti, ali i utakmicom više u odnosu na Monaco koji u nedjelju gostuje kod Sochauxa. (TS) 

Le Championnat, 10. kolo:

PSG - Bastia 4-0 (Ibrahimović 10, 13, Cavani 62, 89 - 11m)

Kasnije:

Ajaccio - Nantes

Evian - Guingamp

Montpellier - Lille

Rennes - Valenciennes

Redoslijed: 1. PSG 24, 2. Monaco 21 (-1), 3 .Lille 17 (-1), 4. Marseille 17, 5. Nice 17…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider