Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
strašno

Gansku zvijezdu optužuju za smrt najboljeg prijatelja i njegove djevojke

Kapetana nogometne reprezentacije Gane Asamoaha Gyana (28) lokalni mediji optužuju za umiješanost u ubojstvo ganskog repera Castra i njegove djevojke Janet Bandu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mediji su objavili kako je napadač Al Aina Asamoah Gyan, kojeg vodi naš Zlatko Dalić, skrivio smrt svog najboljeg prijatelja u ritualnom ubojstvu.

Reper pravog imena Theophilus Tagoe i njegova djevojka nestali su u srpnju u turističkom resortu Adu tijekom godišnjeg odmora kojeg su provodili u društvu Gyana i njegove obitelji. Nagađa se da su se utopili, no njihova tijela još uvijek nisu pronađena zbog čega su se pojavile razne glasine.

Policija za sada šuti, no oglasio se Gyan koji je demantirao navode lokalnog tiska.

"To su suluda nagađanja. Ljudi koji nas optužuju za takvu ludost nemaju nikakvih dokaza i to je čisti plod njihove mašte. Mi nismo krivi za nestanak Castra i Janet Bandu. Nemamo ništa s tim slučajem, nitko od nas nije otišao na pučinu s Castrom i Bandu. Ne možemo vam opisati u kakvom smo šoku i boli zbog njihovog nestanka i dali bi sve samo da nam se vrate", poručila je obitelji Gyan.

Asamoah Gyan je afrički rekorder sa šest postignutih pogodaka na Svjetskim prvenstvima. Za Al Ain igra od 2012. godine, a prije toga je bio član Sunderlenda, Rennesa, Udinesea i Liberty Professionalsa. Za Ganu je odigrao 84 utakmice i postigao 43 gola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider